Воюва ли България и с кого? Това е въпросът, който отправя

...
Воюва ли България и с кого? Това е въпросът, който отправя
Коментари Харесай

Синдикат Защита поиска оставката на депутата Георги Ганев

Воюва ли България и с кого? Това е въпросът, който насочва профсъюз " Защита “ към по думите им инцидентно попадналия в Народното събрание народен представител Георги Ганев от " Демократична България “, научи Sofia24.bg.

Публикуваме възмущението им без редакторска интервенция:

Този пишман народен представител изръси толкоз нелепости в утринния блок по Нова телевизия на 10.03.2022г., че в случай че имаше някакъв механизъм в Българското законодателство за отзоваване, бихме го отзовали неотложно.

На въпрос на водещия за обедняването на българския народ депутата-икономист Ганев няколко пъти отговори, че по време на война се обеднява и по тази причина обеднява и българския народ?!

Не можем да се сдържим да не попитаме въпросния иконом. България във война ли е и с кой води война?!

На въпроса на водещия, че ни чака най-малко 15% инфлация, краткотрайно пребиваващия в Парламента Ганев отговори, че видите ли 15% инфлация не са никакъв проблем! И направи необичайно съпоставяне, че от 90-та – 97-ма година сме имали и 25% инфлация, само че сме оживявали! То и хиперинфлация имаше, правилно е че оживяхме, само че и изметохме някои ръководещи.

Тогава иконом.Ганев с кого воюваше България та се стигна и до хиперинфлация?!

Да имаше война на Българската мафия и спекуланти против българския народ. И тогава стартира грабежа на народа, който сега продължавате.

На въпросите на водещия за какво цената на бутилка олио е към този момент 7,00лв. откакто даже министъра на стопанската система разгласи, че индустриалните разноски са 2,00лв, всичко останало е далавера, пишман народен представител се опита да въвлече България в полето на " пазарната стопанска система “. Т.е. търсене и предложение. Но наясно ли е господин Ганев, че в България няма пазарна стопанска система. Има далавера. Себестойността няма никакво значение, щом има идиоти и простаци да купуват и заплащат по 10лв. това е същинската цена?!

Разбира се, за въпросния приятел, който получава несъмнено по 10 000-12000лв. заплата, за него не е проблем да си разреши по 10лв. за бутилка олио!

Потресаващо е, че депутат, който явно не знае по каква работа се намира в Парламента, нито един път не загатна за потресаващо ниските приходи на българските жители, за обезщетения за фрапантно увеличените спекулативни цени на горива, ток, газ, парно и очевидно изобщо не му дремеше по какъв начин ще оцелее народа.

В умозаключение по-късно изявление можем да кажем единствено едно " Оставка иконом.Ганев “!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР